Cură antistres

Curele antistres sunt recomandate persoanelor care desfășoară activități solicitante pentru sistemul neuro-psihic. Acest tip de cură se efectuează în stațiuni în care se aplică proceduri de balneo și hidroterapie combinate cu electroterapie sedativă, masaj, psihoterapie și regim dietetic.

Statiuni balneoclimaterice pentru cura antistres

De asemenea, curele antistres sunt susținute de un bioclimat sedativ de cruțare sau cu nuanțe de excitare și de un climat răcoros, fără excese termice.

Printre stațiunile balneoclimaterice pentru cură antistres putem menționa: Sovata (jud. Mureș), Băile Olănești (jud. Vâlcea), Slănic Moldova (jud. Bacău), Moneasa (jud. Arad), Boghiș (jud. Sălaj) etc.

Bioclimatul sedativ de cruțare îmbinat cu factorii naturali de cură (apa sărată și nămolul terapeutic) conferă stațiunii Sovata un dublu profil: de cură balneară și de odihnă.

De asemenea, Băile Olănești au un bioclimat sedativ, în tot cursul anului, iar stațiunea Slănic Moldova este recunoscută pentru bioclimatul de cruțare, sedativ-stimulativ, cu un aer bogat în aerosoli

Sorry, no posts matched your criteria.