Băi cu ape sărate

Băile cu ape sărate sunt recunoscute pentru multiplele beneficii pe care le au asupra sănătății, efectele lor curative jucând un rol foarte important în tratarea diferitelor afecțiuni. Astfel, curele cu apă sărată sunt recomandate persoanelor care suferă de boli reumatismale, ginecologice sau afecțiuni respiratorii și dermatologice.

Băile cu ape sărate sunt recunoscute pentru multiplele beneficii pe care le au asupra sănătății, efectele lor curative jucând un rol foarte important în tratarea diferitelor afecțiuni. Astfel, curele cu apă sărată sunt recomandate persoanelor care suferă de boli reumatismale, ginecologice sau afecțiuni respiratorii și dermatologice. Băile cu ape sărate sunt contraindicate persoanelor care suferă  de tensiune, bolnavilor de cancer și celor care sunt diagnosticați cu tumori maligne. Sovata este una dintre cele mai cunoscute stațiuni cu ape clorurate și sodice (sărate) unde se trateză cu succes, în primul rând, afecțiuni ginecologice (insuficiență ovariană, cervicite cronice, metroanexite, sterlitate). Tot aici pot fi tratate și reumatismele degenerative, inflamatorii și abarticulare, precum: artrozele, spondilozele și poliartozele.

Băile cu ape sărate sunt contraindicate persoanelor care suferă  de tensiune, bolnavilor de cancer și celor care sunt diagnosticați cu tumori maligne.

Sovata este una dintre cele mai cunoscute stațiuni cu ape clorurate și sodice (sărate) unde se trateză cu succes, în primul rând, afecțiuni ginecologice (insuficiență ovariană, cervicite cronice, metroanexite, sterlitate). Tot aici pot fi tratate și reumatismele degenerative, inflamatorii și abarticulare, precum: artrozele, spondilozele și poliartozele.

Sorry, no posts matched your criteria.